Slovenija
14222 ogledov

Janša v Zagreb, na Trstenjakovi pa neprijetno sporočilo zanj

Žurnal24
Premier Janez Janša se danes skupaj s soprogo Urško Bačovnik Janša mudi v Zagrebu, kjer se bo udeležil slovesnosti ob hrvaškem dnevu državnosti. Medtem ga na sedežu stranke SDS čaka neprijetno sporočilo.

Janša in soproga se bosta danes na povabilo hrvaškega premierja Andreja Plenkovića udeležila koncerta, ki bo zvečer potekal pred hrvaškim narodnim gledališčem v Zagrebu, so sporočili. Hrvaška dan državnosti praznuje 30. maja v spomin na konstituiranje prvega demokratično izvoljenega večstrankarskega sabora 30. maja 1990.

Vstaja Zaprli tivolsko križišče Slovenija Prešernov trg in okolica polni protestnikov: "Ulice so naše"

Zanimivo, tudi v Zagrebu danes potekajo protesti. Hrvaška konservativna pobuda Pohod za življenje je pripravila šesti shod v Zagrebu. Pod geslom Za zaščito vsakega človeškega življenja, brez diskriminacije so znova pozvali k prepovedi splava na Hrvaškem.

 | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Janez Janša Slovenija Za danes napovedan največji protest, to udeležencem sporoča Janša

Petkovi množični protesti so v Ljubljani potekali mirno, brez incidentov. Zato pa se je v soboto, dan po protestih, na ograji stavbe SDS na Trstenjakovi ulici v Ljubljani znašel plakat z neprijetno vsebino.

 
Komentarjev 38
  • ode 07:04 30.maj 2021.

    https://nova24tv.si/slovenija/politika/to-so-milijonske-hobotnice-zaradi-katerih-sindikati-zelijo-padec-desne-vlade/

  • bogdan76 06:36 30.maj 2021.

    Na Levstikovi gorijo vsi alarmi fajonizem je fašizem ata Milan jih miri Štefka kofe kuhat jim hiti.

  • Ender3 23:19 29.maj 2021.

    Kaj prikletnih, gojenih aktivistov ni bilo doma? Morda pa so med pavzo sami pustili sporočilo svojemu ljubljenemu vodji. Kaj je tudi Žan z detektivi zatajil sredi belega dne, saj gre za nacionalno varnost Trstenjakove.? Pričakovati je sankcije zaradi neodgovornega in ...prikaži več neučinkovitega postopanja, medtem ko je bil capo di tutti capi odsoten.

Sorodne novice