Je tudi Bregantova kršila priporočila NIJZ?

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Kot je poročala TV Slovenija, je bila Tina Bregant v stiku z okuženo osebo v zaprtem prostoru skoraj tri ure ...
Oglej si celoten članek

Razdalja med njimi naj bi bila sicer primerna, vsi so nosili maske, a so skladno s priporočili NIJZ-ja vsi, ki so bili tam, preventivno v samoizolaciji, je poročala TV Slovenija. 

Vendar se je državna sekretarka po navedbah TV Slovenije, čeprav ji je novinar ponudil možnost odziva tudi prek Skypa, odločila, da se z novinarsko ekipo sreča osebno. 

"Nisem bila označena kot visokorizični stik s strani epidemiologa. Nisem razvila ne simptomov ne znakov. Nisem bila napotena v karanteno. Ker nisem razvila ne simptomov ne znakov, tudi v izolaciji nisem bila. Nisem v bolniškem staležu," je pojasnila za TV Slovenija.

Kot smo pisali je sicer zdravstveni minister Tomaž Gantar že v petek je predlagal razrešitev državne sekretarke na ministrstvu za zdravje Tine Bregant. Kakšni so razlogi v spodnjem prispevku:

Covid-19 Tina Bregant se poslavlja. To je razlog!

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 03:55 23. November 2020.

    karel ze vlece niti po nareku zbornaje ja tako to gre v sloveniji

  • 08:06 22. November 2020.

    Kreka so umaknili, ko so ugotovili, da je bil večkrat pod vplivom alkohola med nastopi to baburo je Gantar umaknil, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.