Slovenija
1960 ogledov

Je tudi Bregantova kršila priporočila NIJZ?

Tina Bregant Anže Malovrh/STA
Kot je poročala TV Slovenija, je bila Tina Bregant v stiku z okuženo osebo v zaprtem prostoru skoraj tri ure ...

Razdalja med njimi naj bi bila sicer primerna, vsi so nosili maske, a so skladno s priporočili NIJZ-ja vsi, ki so bili tam, preventivno v samoizolaciji, je poročala TV Slovenija. 

Vendar se je državna sekretarka po navedbah TV Slovenije, čeprav ji je novinar ponudil možnost odziva tudi prek Skypa, odločila, da se z novinarsko ekipo sreča osebno. 

"Nisem bila označena kot visokorizični stik s strani epidemiologa. Nisem razvila ne simptomov ne znakov. Nisem bila napotena v karanteno. Ker nisem razvila ne simptomov ne znakov, tudi v izolaciji nisem bila. Nisem v bolniškem staležu," je pojasnila za TV Slovenija.

Kot smo pisali je sicer zdravstveni minister Tomaž Gantar že v petek je predlagal razrešitev državne sekretarke na ministrstvu za zdravje Tine Bregant. Kakšni so razlogi v spodnjem prispevku:

Tina Bregant Covid-19 Slovenija Tina Bregant se poslavlja. To je razlog!

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • nostradamus 03:55 23.november 2020.

    karel ze vlece niti po nareku zbornaje ja tako to gre v sloveniji

  • Avatar Celje Celje
    celje 08:06 22.november 2020.

    Kreka so umaknili, ko so ugotovili, da je bil večkrat pod vplivom alkohola med nastopi to baburo je Gantar umaknil, ker je ugotovil, da mu jo j Jansha podtaknil in je o vseh potezah poročala Janshi direkrno čeprav se ve ...prikaži veče komu komisar poroča .....naslednjo vlado čaka ogromno dela, da bo počistila vso to svinjarijo, ki jo je Albanec nastavil v vse organe oblasti....vse te nastavljene bo treba nagnati