Kacin ni vedel, da so mikrofoni že vključeni

Foto: STA
Foto: STA
Vladni govorec očitno ni vedel, da se že snema.
Oglej si celoten članek

Na spletu je zaokrožil posnetek pred uradno vladno tiskovno koferenco v ponedeljek, na katerem je vladni govorec Jelko Kacin zbranim rekel: "Pejmo se mal' hecat." 

Posnetek je objavila Tiskovna agencija Morel, delil pa tudi Inštitut 8. marec. Prisluhnete mu lahko na tej Facebook povezavi. 

Kacin se je na začetku današnje tiskovne konference opravičil za svojo izjavo in pojasnil, da je bila namenjena tehniči ekipi, ki skrbi za prenose. Imeli so nekaj tehničnih težav, zamujali so in bili pod stresom, vladni uradni govorec naj bi z omenjenimi besedami skušal razrahljati ozračje.

Epidemiološka situacija v državi, ki jo vsak dan predstavljajo na teh tiskovnih konferencah, je sicer še naprej zelo zahtevna, kljub temu, da podatki za včerajšnji dan dajejo nekaj upanja. 

Že drugi dan je okužb v primerjavi s preteklim tednom manj. Ob 6193 opravljenih PCR testih je bilo v torek potrjenih 1765 novih okužb z virusom sars-cov-2. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov 28,5 odstoten. 

Cepljenje Kacin z zaušnico zaposlenim v domovih za starejše Slovenija S temi besedami je gnečo na Veliki planini komentiral Kacin

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 18:39 14. Januar 2021.

    Pa maska mu je tud čist slučajno z gobca dol padla....

  • 08:35 14. Januar 2021.

    Idijot.

  • 07:48 14. Januar 2021.

    Matr na lahek način pride do svoje ne majhne plače. Večni dolžnik bo Janezu, ko se je v hudih časih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.