Kacin tudi o tem, zakaj ne nosi maske

Foto: Print Screen jelko kacin
Vladni govorec se je odzval na očitke, da predstavniki vlade niso dosledni pri upoštevanju pravil, ki jih narekujejo javnosti.
Oglej si celoten članek

Nad nekatere vladne predstavnike so se zgrnili očitki, da med tiskovniki konferencami ne upoštevajo vseh varnostnih določil za zagotavljanje optimalnih pogojev za varnost vseh nastopajočih. 

Uradno Toliko pacientov je v Sloveniji prebolelo koronavirus

Še posebej sporno naj bi bilo neprestano dotikanje govorniškega odra kot tudi dejstvo, da govorci ob nastopih ne nosijo zaščitnih mask.

"Dobivamo kar nekaj pritožb, da se nastopajoči ne držimo pravil in se dotikamo govorniškega odra," se je vse glasnejših pomislekov javnosti dotaknil Kacin.

Koronavirus v SLO NOVO: To so zadnji podatki o okuženih po občinah

"Lahko vam zagotovimo, da si vsak od nas po vsakem nastopu razkuži roke. V tem objektu velja zelo strog režim. Vsi zaposleni in vsi, ki omogočajo prenos, nosijo maske, samo govorci ne, to pa zato, da je lažje slediti našemu govoru," je pojasnil.

Pri nas! Zaradi virusa so se preselili v gozd

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 07:54 2. April 2020.

    Saj zakaj oni nimajo mask pa se vsepovprek gibajo ko se govorniki menjujejo pa dotikajo pulta on bo pa govoril …

  • 01:03 2. April 2020.

    Zakaj ne spremenijo zakona o nabavi te opreme in namesto preko posrednikov nabavijo direktno od Kitajske, od njihovega državnega podjetja, …

  • 23:30 1. April 2020.

    Pa kaj koji k??? Kot otroci v vrtcu... "Zakaj moram pa jaz nosit masko če je Kacin ne?", "Zakaj moram …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.