Kaj je bilo na Turjaku?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policisti naj bi prišli v lokal, trdijo naši viri, a prijave ni.
Oglej si celoten članek

Klic. Januarja naj bi eden od gostov v gostinskem lokalu na Turjaku mahal s pištolo. Člani osebja naj bi ravnanje prijavili na številko 113, v lokal naj bi prišla policijska patrulja, vendar naj bi policisti med pregledom dobili telefonski klic in odšli, prijava pa naj bi bila izbrisana iz evidence. Tako trdijo naši viri.

Vsi so zanikali

Obstoj domnevnega dogodka smo preverjali že januarja, vendar nismo dobili potrditve, da se je dejansko zgodil. Govorice pa še niso ponehale.

In kaj smo izvedeli januarja? Lastnik lokala nam je zatrdil, da o takšnem dogajanju ne ve ničesar. S Policijske uprave (PU) Ljubljana so nam sporočili, da “po preverjanjih PU Ljubljana o dogodku v lokalu (oziroma na celotnem območju Turjaka) in na način, kot ga opisujete, ni bila obveščena”.

V skupini gostov, v kateri naj bi se zgodil incident, naj bi bil tudi Damijan Janković, a je navzočnost zanikal, zanikal pa je tudi, da bi v tistem obdobju obiskal turjaški lokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:34 5. Februar 2012.

    JA, JA , JANKOVIĆEVI VI BI SE MOGLI PISAT KRANJEC PA BI BILO VSE OK KAJTI TUD ČE VAŠIH ŽILAH …

  • 06:26 5. Februar 2012.

    idiotski novinar al pa novinarka ki je pisala zgoraj izmisljeno zgodbo naj te vsi jankoviči na tem svetu nasadijo na …

  • xy
    23:13 3. Februar 2012.

    mislim da bi moral urednik žurnala 24 ur takoj odstopit ker dopušča take komentarje, kateri presegajo vse meje dobrega okusa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.