Slovenija > Črna kronika
59 ogledov

Kaj je bilo na Turjaku?

policija Anže Petkovšek
Policisti naj bi prišli v lokal, trdijo naši viri, a prijave ni.

Klic. Januarja naj bi eden od gostov v gostinskem lokalu na Turjaku mahal s pištolo. Člani osebja naj bi ravnanje prijavili na številko 113, v lokal naj bi prišla policijska patrulja, vendar naj bi policisti med pregledom dobili telefonski klic in odšli, prijava pa naj bi bila izbrisana iz evidence. Tako trdijo naši viri.

Vsi so zanikali

Obstoj domnevnega dogodka smo preverjali že januarja, vendar nismo dobili potrditve, da se je dejansko zgodil. Govorice pa še niso ponehale.

In kaj smo izvedeli januarja? Lastnik lokala nam je zatrdil, da o takšnem dogajanju ne ve ničesar. S Policijske uprave (PU) Ljubljana so nam sporočili, da “po preverjanjih PU Ljubljana o dogodku v lokalu (oziroma na celotnem območju Turjaka) in na način, kot ga opisujete, ni bila obveščena”.

V skupini gostov, v kateri naj bi se zgodil incident, naj bi bil tudi Damijan Janković, a je navzočnost zanikal, zanikal pa je tudi, da bi v tistem obdobju obiskal turjaški lokal.

Komentarjev 14
  • darkito 06:34 05.februar 2012.

    JA, JA , JANKOVIĆEVI VI BI SE MOGLI PISAT KRANJEC PA BI BILO VSE OK KAJTI TUD ČE VAŠIH ŽILAH TEČE SLOVENSKA KRI PRIIMEK JE PAČ MOTEČ IN ZATO SE SPRAVLJAJO NA VAS TODA SRBSKI PREGOVOR JE " TO ŠTO ...prikaži večTO TE NE UBIJE JOŠ VIŠE TE OJAČA ALI PREKALI" PO VSEM TEM VI STE MOČNI IN TRDI KOT JEKLO TAKO DA VAM KOROZIJA NIČ NE MORE.

  • darkito 06:26 05.februar 2012.

    idiotski novinar al pa novinarka ki je pisala zgoraj izmisljeno zgodbo naj te vsi jankoviči na tem svetu nasadijo na sej ves kaj. Dovolj je utikanja vasega smrdljivega nosa v vse te zadeve kaj zdaj boste isakali vse na ić ...prikaži več in se spravljali na nas. Kreteni nevoščljivi od kod vam to da je damjan mahal s pištolo še mene ste nadlegovali s temi ispraševanji lahko tudi sodno se gonimo in jaz bom priča v korist g. damijana. bodite novinarji i rastite s zgodbami in zanimivimi temami a ne z zasranim "IZMIŠLJOTINAM" ker če se boste sklicevali na vaše vire boste mogli tudi dokazat za kaj ste dali ime tega človeka NEVOŠČLJIVOZD JE BOLEZEN SLOVENCEV. L.P. VSEM

  • xy 23:13 03.februar 2012.

    mislim da bi moral urednik žurnala 24 ur takoj odstopit ker dopušča take komentarje, kateri presegajo vse meje dobrega okusa in cas bi bil da admin malo pocisti razne izrodke in njihove komentarje, novinar pa bi moral takoj ostati brez ...prikaži več službe ko ne navaja niti ene same upravičene ali utemeljene osnovve, ki bi pomenila dokaz, ali vsaj utemeljeni sum na omenjeni dogodek. Zgolj izmišljena informacija, da se nekoga oblati in da se prilizneš novi oblasti.