Kandidatka za predsednico bi dala pol plače

Foto: Facebook Monika Malešič Foto: Facebook Overjena izjava Monike Malešič.
Osemintridesetletna Monika Malešič je napovedala predsedniško kandidaturo in se v bitki za predsedniški stolček pridružila sedanjemu predsedniku Danilu Türku, evropskemu poslancu iz SDS Milanu Zveru, nekdanjemu predsedniku vlade in SD Borutu Pahorju ter neodvisnemu kandidatu Marku Kožarju.
Oglej si celoten članek

Kandidatka za predsednico Slovenije Monika Malešič na svoji spletni strani pojasnjuje, da se je za kandidaturo odločila, ker želi "ljudem vliti upanje, da se lahko s trdim delom, vztrajnostjo in čutom do sočloveka marsikaj spremeni v njihovo lastno korist in korist celotne družbe". Kako bi to dosegla, nam ni uspelo izvedeti, saj njenih podatkov za stik za zdaj ni mogoče najti.

Na svojem Facebook profilu je objavila tudi notarsko overjeno izjavo, da se bo v primeru zmage odpovedala polovici neto plače v dobrodelne namene.

"Sama sem bila na robu preživetja, a sem se borila za svoje dostojanstvo z dvignjeno glavo. Predvsem zato, ker nisem nikoli obupala, sem v hudi slovenski politični kalvariji preživela," pojasnjuje Malešičeva, sicer znana iz primera JAPTI. Iz javne agencije za podjetništvo naj bi jo odpustili, ker je takratni gospodarski ministrici Darji Radić napisala pismo o nepravilnostih direktorja Japtija Igorja Plestenjaka in svetu agencije predlagala njegovo razrešitev. Potem je delovno in socialno sodišče v Ljubljani odločilo, da samohranilka dveh otrok ni materialno in moralno škodovala interesom svojega delodajalca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 13:35 25. Julij 2012.

    jaz bi tudi dal pol take plače.....

  • 08:29 19. Julij 2012.

    Ma lepo te prosim, zakaj moške za predsednike države. To Monika ti si ta-prava. dobro organiziraj volilni štab, imaš moj …

  • 08:17 19. Julij 2012.

    kako me močno spominja na eno Moniko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.