Slovenija
39 ogledov

Kandidatka za predsednico bi dala pol plače

Monika Malešič
1/2
Facebook
Osemintridesetletna Monika Malešič je napovedala predsedniško kandidaturo in se v bitki za predsedniški stolček pridružila sedanjemu predsedniku Danilu Türku, evropskemu poslancu iz SDS Milanu Zveru, nekdanjemu predsedniku vlade in SD Borutu Pahorju ter neodvisnemu kandidatu Marku Kožarju.

Kandidatka za predsednico Slovenije Monika Malešič na svoji spletni strani pojasnjuje, da se je za kandidaturo odločila, ker želi "ljudem vliti upanje, da se lahko s trdim delom, vztrajnostjo in čutom do sočloveka marsikaj spremeni v njihovo lastno korist in korist celotne družbe". Kako bi to dosegla, nam ni uspelo izvedeti, saj njenih podatkov za stik za zdaj ni mogoče najti.

Na svojem Facebook profilu je objavila tudi notarsko overjeno izjavo, da se bo v primeru zmage odpovedala polovici neto plače v dobrodelne namene.

"Sama sem bila na robu preživetja, a sem se borila za svoje dostojanstvo z dvignjeno glavo. Predvsem zato, ker nisem nikoli obupala, sem v hudi slovenski politični kalvariji preživela," pojasnjuje Malešičeva, sicer znana iz primera JAPTI. Iz javne agencije za podjetništvo naj bi jo odpustili, ker je takratni gospodarski ministrici Darji Radić napisala pismo o nepravilnostih direktorja Japtija Igorja Plestenjaka in svetu agencije predlagala njegovo razrešitev. Potem je delovno in socialno sodišče v Ljubljani odločilo, da samohranilka dveh otrok ni materialno in moralno škodovala interesom svojega delodajalca.

Komentarjev 16
  • Mr.Bean 13:35 25.julij 2012.

    jaz bi tudi dal pol take plače.....

  • dragec 08:29 19.julij 2012.

    Ma lepo te prosim, zakaj moške za predsednike države. To Monika ti si ta-prava. dobro organiziraj volilni štab, imaš moj glas. Vi komentatorji, moške šovinistke, ali ne vidite to lepoto, taj seksi nasmeh. Tu bodo padali vsi predsedniki držav, denar ...prikaži več bo prihajal kat po tekočem traku. Monika je rešitev za izhod iz krize in ne neumni zakoni JJ.

  • dragec 08:17 19.julij 2012.

    kako me močno spominja na eno Moniko.