Kaotične cestne razmere: Zapeljal v jarek in umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vozniku osebnega avtomobila, ki je zapeljal s ceste, ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Danes okoli pol osme ure zjutraj so bili novomeški policisti obveščeni, da je v Škrjančah pri Novem mestu voznik osebnega  avtomobila zapeljal s ceste in z vozilom obstal v jarku, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Moški umrl na kraju nesreče

Posredovali so reševalci, ki so ugotovili, da je 45-letni moški umrl na kraju nesreče. 

Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, na podlagi katere bo ugotovljen vzrok smrti moškega iz Črnomlja.

Policisti okoliščine še preiskujejo, o ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo, so še dodali na PU Novo mesto.

V preteklem tednu se je na slovenskih cestah zgodila ena smrtna prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba, pa so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

Opozorilo voznikom: Ceste so zasnežene in ledene. Zaprtih je bilo več avtocestnih odsekov. Če je možno, ostanite doma oziroma se na pot odpravite z vlakom ali avtobusom. Več nasvetov za vožnjo v oteženih cestnih razmerah lahko preberete tukaj.

dezurni@styria-media.si

Slovenija Kaos na zasneženih cestah: Če ni nujno, se ne odpravljajte na pot Vreme Napovedi so se uresničile: Tako kaže s snegom po regijah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.