KFC odpira prvo restavracijo v Sloveniji. Ne boste verjeli, kje!

Foto: EPA KFC
Restavracija ne bo v Ljubljani ali Mariboru in sploh ne bo v mestu.
Oglej si celoten članek

Veriga restavracij s hitro prehrano KFC je potrdila, da prihajajo v Slovenijo. Pred dvema dnevoma so na Facebooku sprli stran KFC Slovenija in napovedali prihod, zdaj pa so povedali še, kjer bo prva restavracija. 
xxx

Veriga s hitro prehrano si je za lokacijo izbrala avtocestno počivališče v bližini Maribora, poroča portal maribor24.si. Gre za počivališče Dobenje - zahod na avtocesti med Šentiljem in Mariborom v smeri proti Mariboru. Restavracija naj bi bila v objektu poleg bencinskega servisa. Datum odprtja še ni znan, so pa pred časom že iskali osebje za delo v restavraciji, še poroča portal. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:57 24. November 2017.

    Če bi moškemu ponudila motorno olje za avto po € 2,00 za liter, bi me zavrnil. Baba zmešana, kaj misliš, …

  • 18:21 24. November 2017.

    še en razlog več ,da ne grem probat..prvič ker je zanič in drugič ,ker je v mariboru.

  • 13:52 24. November 2017.

    Sramota. Ravno na naš konec pridejo. A tu res živimo najbolj butasti Slovenci? KFC je delal sramoto Američanom kar nekaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.