Slovenija
21464 ogledov

KFC odpira prvo restavracijo v Sloveniji. Ne boste verjeli, kje!

KFC EPA
Restavracija ne bo v Ljubljani ali Mariboru in sploh ne bo v mestu.

Veriga restavracij s hitro prehrano KFC je potrdila, da prihajajo v Slovenijo. Pred dvema dnevoma so na Facebooku sprli stran KFC Slovenija in napovedali prihod, zdaj pa so povedali še, kjer bo prva restavracija. 

Veriga s hitro prehrano si je za lokacijo izbrala avtocestno počivališče v bližini Maribora, poroča portal maribor24.si. Gre za počivališče Dobenje - zahod na avtocesti med Šentiljem in Mariborom v smeri proti Mariboru. Restavracija naj bi bila v objektu poleg bencinskega servisa. Datum odprtja še ni znan, so pa pred časom že iskali osebje za delo v restavraciji, še poroča portal. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 7
  • Avatar Zala
    Zala 21:57 24.november 2017.

    Če bi moškemu ponudila motorno olje za avto po € 2,00 za liter, bi me zavrnil. Baba zmešana, kaj misliš, da bom to zlil v mašino, da mi bo zaribala. ... Zanimivo, ko pa si naročite obrok v pripravljalnicah hitre ...prikaži veče hrane, se pa ne vprašate, kaj poreče vaše telo na tovrstne odpadke. Mislite, da telo ne more zaribati?

  • perhan63 18:21 24.november 2017.

    še en razlog več ,da ne grem probat..prvič ker je zanič in drugič ,ker je v mariboru.

  • Igor Đukanović 13:52 24.november 2017.

    Sramota. Ravno na naš konec pridejo. A tu res živimo najbolj butasti Slovenci? KFC je delal sramoto Američanom kar nekaj lep pred Trumpom. Ne bi me čudilo, če se od njihove specialno dodane izdatne dvojne slanine ljudem kisajo možgani.