Kombi zbil sedemletnega otroka

Med Idrijo in Cerknim je voznik kombiniranega vozila zbil otroka, ki je izstopil iz avtobusa in stekel na cesto. Otroka so zaradi poškodb prepeljali na zdravljenje v Ljubljano, primer pa preiskuje policija.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nesreča zgodila včeraj ob 14.30 na odseku t. i. Keltike med Spodnjo Idrijo in Želinom, v kraju Plužnje.

Po dosedanjih ugotovitvah je sedemletni otrok v omenjenem kraju izstopil iz avtobusa, ki je pripeljal iz smeri Idrije proti Želinu, so zapisali policisti. Otrok je po njihovih navedbah nenadoma stekel na vozišče v trenutku, ko je po njem iz smeri Želina pripeljal 31-letni voznik kombiniranega vozila. Omenjeni voznik kombija je po ugotovitvah policije kljub zaviranju otroka zbil po vozišču s sprednjim delom vozila.

Kasneje so otroka, ki je po dosedanjih ugotovitvah najverjetneje utrpel hude telesne poškodbe, s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana na nadaljnje zdravljenje, sporočajo s policije.

V zvezi z obravnavanim primerom so obvestili tudi preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti so na podlagi določil zakona o motornih vozilih odredili izredni tehnični pregled kombiniranega vozila. Glede na zbrana obvestila in ugotovljena dejstva bodo idrijski policisti zoper voznika kombija podali ustrezen ukrep.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:39 3. Februar 2012.

    Hja kilometer od mene je na enak način auto zbil srednješolko. Nesrečo svojega sodelavca ki je stekel iz autobusa pred …

  • 12:44 2. Februar 2012.

    Tehnični pregled vozila? Samo, da se bo nekaj našlo in da se bo lahko naprtilo krivdo nič hudega slutečemu vozniku? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.