Krvav teden na slovenskih cestah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V preteklem tednu je v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi.
Oglej si celoten članek

V preteklem tednu se je na slovenskih cestah zgodilo pet smrtnih prometnih nesreč, v katerih je umrlo šest oseb.

V sredo na cesti od naselja Krog v smeri Tišine je voznik osebnega avtomobila zavijal levo v smeri naselja Satahovci in odvzel prednost vozniku mopeda, ki je v nesreči izgubil življenje. V četrtek na regionalni cesti med Divačo in Lokvijo je v nesreči življenje izgubil voznik motornega kolesa, na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem v smeri Kopra pa je 80-letni voznik osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del vozila pred seboj, za posledicami nesreče preminil v bolnišnici. V soboto je na pomurski avtocesti 73-letni voznik zapeljal iz cestišča in zaradi prevračanja umrl, na gorenjski avtocesti v smeri Tržiča zapeljal v napačno smer, pri trčenju avtomobilov pa je umrla potnica v avtomobilu drugega udeleženca. Življenje je pri prečkanju železniških tirov izgubil tudi pešec, ki je hodil od Žlebiča proti Kočevju.

Letos so slovenske ceste terjale 44 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 43 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

dezurni@styria-media.si

Slovenija Še ena žrtev na naših cestah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.