Slovenija
3077 ogledov

Krvav teden na slovenskih cestah

Profimedia
V preteklem tednu je v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi.

V preteklem tednu se je na slovenskih cestah zgodilo pet smrtnih prometnih nesreč, v katerih je umrlo šest oseb.

V sredo na cesti od naselja Krog v smeri Tišine je voznik osebnega avtomobila zavijal levo v smeri naselja Satahovci in odvzel prednost vozniku mopeda, ki je v nesreči izgubil življenje. V četrtek na regionalni cesti med Divačo in Lokvijo je v nesreči življenje izgubil voznik motornega kolesa, na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem v smeri Kopra pa je 80-letni voznik osebnega vozila, ki je trčil v zadnji del vozila pred seboj, za posledicami nesreče preminil v bolnišnici. V soboto je na pomurski avtocesti 73-letni voznik zapeljal iz cestišča in zaradi prevračanja umrl, na gorenjski avtocesti v smeri Tržiča zapeljal v napačno smer, pri trčenju avtomobilov pa je umrla potnica v avtomobilu drugega udeleženca. Življenje je pri prečkanju železniških tirov izgubil tudi pešec, ki je hodil od Žlebiča proti Kočevju.

Letos so slovenske ceste terjale 44 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 43 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

dezurni@styria-media.si

Novice: Nesreča - simbolična fotografija Slovenija Slovenija Še ena žrtev na naših cestah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.