Lidl objavil odpoklic potencialno nevarnega izdelka

Foto: Lidl
Foto: Lidl
Ugotavljajo, da pri pripravi lahko pride do poškodb.
Oglej si celoten članek

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo brezglutenske piščančje medaljone 300 g proizvajalca Vossko GmbH & Co.KG. Ugotavljajo namreč, da nekateri kupci pri pripravi izdelka v ponvi uporabljajo preveliko količino olja oz. maščobe, kar lahko povzroči, da medaljoni počijo in povzročijo pri kupcih poškodbe z vročim oljem oz. maščobo.

Kupci lahko medaljone vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino. Kupnino jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa.

Pri Lidlu kupce pozivajo, da zaradi možnosti nastanka poškodb strogo upoštevajo nekatera navodila. Proizvajalec Vossko GmbH & Co.KG se vsem kupcem opravičuje za nastale nevšečnosti, so še zapisali pri Lidlu Slovenija.

Zdravje Hofer odpoklical dva izdelka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:12 7. November 2020.

    ta slovenska politična mafija je komaj čakala, da pridemo v EU, zato, da bodo čimprej odprta vrata za vse te …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.