Zdravje
64294 ogledov

Hofer odpoklical dva izdelka

Hofer Hofer
Hofer obvešča kupce, da so odpoklicali dva izdelka. Kupci ju lahko vrnejo v trgovine, kjer bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa.

Prvi izdelek, za katerega velja odpoklic, je turška kava Classic znamke Amaroy, ki ga dobavlja podjetje GALA d. o.o. Odpoklic obsega tako 100-gramsko kot 500-gramsko pakiranje z rokom uporabnosti "Uporabno najmanj do 20. 8. 2021". Izdelka naj kupci ne uporabljajo več. Razlog za odpoklic je presežena vrednost ohratoksina A na enem od rednih preverjanj kakovosti. 

Drugi odpoklicani izdelek so polnjene tortilje, 170 g, znamke GOOD CHOICE, vrsta: tajski kuskus. Omenjeni izdelek, ki ga dobavlja podjetje Wojnar's Wiener Leckerb GmbH, ima rok uporabnosti "Uporabno najmanj do 4. 11. 2020". Izdelka naj kupci ne uporabljajo več, saj je bila na enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovljena prisotnost listerije.

Oba izdelka sta bila v prodaji v vseh trgovinah Hofer v Sloveniji. V obeh primerih so seriji z navedenima rokoma uporabnosti takoj umaknili iz prodaje.

Izdelka lahko kupci vrnejo v katerokoli trgovino Hofer. "Kupnino vam bomo povrnili tudi brez predložitve računa. To opozorilo še ne pomeni, da je odstopanje od pričakovane kakovosti izdelka povzročil proizvajalec ali prodajalec," pravijo v podjetju. 

Za morebitna dodatna vprašanja lahko kupci od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličejo na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišejo na e-naslov info@hofer.si.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • Ender3 15:42 03.november 2020.

    Naj velja za Hofer bojkot prodajaln !. To kar sedaj iz obupa reklamirajo po medijih ja skregano s pametjo in je kontraproduktivno.

  • rozi6 12:50 03.november 2020.

    Kaj pa, če si kuskus že skuhal in ponudil otroku in ostalim družinskim članom. Kdo pa odgovarja za to?

  • leonardo 08:22 03.november 2020.

    Saj bo Bizovičar ves izpad dohodka priafnal s svojimi nemogočimi reklamami. Pri Hofru mislijo, da smo Slovenci dovolj možgansko na podnu, da nas imajo za takšne bedake! Otroci pač ne kupujejo v Hofru!