Slovenija
43571 ogledov

Lidl objavil odpoklic potencialno nevarnega izdelka

Odpoklic Lidl
Ugotavljajo, da pri pripravi lahko pride do poškodb.

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo brezglutenske piščančje medaljone 300 g proizvajalca Vossko GmbH & Co.KG. Ugotavljajo namreč, da nekateri kupci pri pripravi izdelka v ponvi uporabljajo preveliko količino olja oz. maščobe, kar lahko povzroči, da medaljoni počijo in povzročijo pri kupcih poškodbe z vročim oljem oz. maščobo.

Kupci lahko medaljone vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino. Kupnino jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa.

Pri Lidlu kupce pozivajo, da zaradi možnosti nastanka poškodb strogo upoštevajo nekatera navodila. Proizvajalec Vossko GmbH & Co.KG se vsem kupcem opravičuje za nastale nevšečnosti, so še zapisali pri Lidlu Slovenija.

Hofer Zdravje Hofer odpoklical dva izdelka

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • Avatar praufo
    praufo 14:12 07.november 2020.

    ta slovenska politična mafija je komaj čakala, da pridemo v EU, zato, da bodo čimprej odprta vrata za vse te lowcost trgovce, ki prodajajo drek, ne pa hrano, standard je hudo padel, pa še bolj bo, oni pa prodajajo vse ...prikaži več kar je možno ... slovenskega kmeta ne rabimo, slovenskih izdelkov ne morejo prodajat, ker so predragi za naš badžet, slovenke firme se prodajajo ... in rezultat je, da je hrana nekaj za drek štukat, pijača, pa nekaj za pluckat ... kvaliteta na najnižjem nivoju ... živel slovenistan