Ljubljana: maraton zaprl ulice

Foto: Žurnal24 Maratonci tečejo po Cesti Ljubljanske Brigade v Šiški. (Foto: Žurnal24)
15. ljubljanski maraton v Ljubljani preglavice povzroča predvsem voznikom, saj so zaprte številne ceste v ožjem in širšem predelu Ljubljane. Na obvoze bodite pozorni tudi uporabniki LPP.
Oglej si celoten članek




Kot lahko vidite na zemljevidu, bodo do 16. ure zaprte glavne ljubljanske prometnice - od Bleiweisove ulice, Tržaške ceste, Slovenske ceste, Šubičeve ceste, del Dunajske in Celovške ceste.

Po obvozih vozi tudi LPP
Od osme ure zjutraj pa do 16. ure pa bodo linije 2, 3, 5, 6, 7, 9, 12, 13, 14 in 14B, 19, 20 Z, 25 vozile večinoma mimo glavne avtobusne postaje ali pa bodo tam imele končno postajo. Obvoze si podrobneje oglejte na tej povezavi.

Ob tem naj vas opozorimo, da med osmo in 16. uro z avtobusom ne boste mogli priti iz centra mesta po Celovški cesti do Tivolija. Tako se boste morali na pot odpraviti bodisi peš ali pa s kolesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.