Malešičeva dosegla sodno zmago nad Radiem 1

Foto: You tube
Foto: You tube
Monika Malešič, nesojena kandidatka za predsednico države, od radia zahteva 160 tisoč evrov odškodnine, ker naj bi njenima otrokoma in njej uničili življenje. Sodno naj bi preganjala tudi druge medije.
Oglej si celoten članek

Monika Malešič, ki ji ni uspelo zbrati dovolj glasov, da bi se potegovala za predsednico države, uresničuje svoje napovedane grožnje, da bo pred sodišče spravila slovenske medije, ki so njej in njenima otrokoma uničili življenje, piše Požareport.

Kot poroča, je Malešičeva na ljubljanskem okrožnem sodišču že dosegla svojo prvo sodno zmago zoper ljubljanski Radio 1 in znanega radijskega voditelja Denisa Avdića.

Sodišče je namreč na njen predlog izdalo začasno odredbo in radiu odredilo, da mora nemudoma odstraniti razvpiti posnetek (in članke na njihovi spletni strani) z naslovom "Monika kupuje podporo volivcev."

Če teh posnetkov in člankov ne bo odstranil v roku 24 ur, bo moral Radio 1 plačati 20 tisoč evrov kazni, in tako za vsak dan, dokler vsi posnetki in članki ne bodo odstranjeni.

Od radia pa zahteva tudi 160 tisoč evrov odškodnine, ki jih, po njenih besedah, namerava podariti v humanitarne namene, še piše Požareport.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 12:01 31. Oktober 2012.

    zoki je care.

  • 19:25 30. Oktober 2012.

    zakaj se pa Jankoviči niso razburjal o njegovih risankah.....še smejali so se jim,sedaj se pa vsi smejemo zopet eni totalni …

  • 16:16 30. Oktober 2012.

    ženski Artur Štern

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.