Slovenija
333 ogledov

Malešičeva dosegla sodno zmago nad Radiem 1

Monika Malešič You tube
Monika Malešič, nesojena kandidatka za predsednico države, od radia zahteva 160 tisoč evrov odškodnine, ker naj bi njenima otrokoma in njej uničili življenje. Sodno naj bi preganjala tudi druge medije.

Monika Malešič, ki ji ni uspelo zbrati dovolj glasov, da bi se potegovala za predsednico države, uresničuje svoje napovedane grožnje, da bo pred sodišče spravila slovenske medije, ki so njej in njenima otrokoma uničili življenje, piše Požareport.

Kot poroča, je Malešičeva na ljubljanskem okrožnem sodišču že dosegla svojo prvo sodno zmago zoper ljubljanski Radio 1 in znanega radijskega voditelja Denisa Avdića.

Sodišče je namreč na njen predlog izdalo začasno odredbo in radiu odredilo, da mora nemudoma odstraniti razvpiti posnetek (in članke na njihovi spletni strani) z naslovom "Monika kupuje podporo volivcev."

Če teh posnetkov in člankov ne bo odstranil v roku 24 ur, bo moral Radio 1 plačati 20 tisoč evrov kazni, in tako za vsak dan, dokler vsi posnetki in članki ne bodo odstranjeni.

Od radia pa zahteva tudi 160 tisoč evrov odškodnine, ki jih, po njenih besedah, namerava podariti v humanitarne namene, še piše Požareport.

Komentarjev 17
  • vico 12:01 31.oktober 2012.

    zoki je care.

  • ti-si-to 19:25 30.oktober 2012.

    zakaj se pa Jankoviči niso razburjal o njegovih risankah.....še smejali so se jim,sedaj se pa vsi smejemo zopet eni totalni ameriški fori,ker bo koga prej tožu za pogled.Lahk jo je sram,edin če ji je zmankalo......saj vsi vemo česa :-)

  • prosti.strelec 16:16 30.oktober 2012.

    ženski Artur Štern