Maribor: Vlomili v trgovski center

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Oglej si celoten članek

Na mariborski policijski upravi so potrdili, da je v stavbi, kjer domuje mariborska poslovalnica družbe E.Leclerc, prišlo do vloma. Več uradnih informacij za zdaj na na voljo, saj ogled kraja dogodka še traja. 

Kot poroča Večer, so vlomilci povzročili pravo razdejanje. Vstopili naj bi skozi stranski vhod in iz stopnišča, ki vodi v fitnes center, prebili steno v frizerski salon. Od tam so prišli v sosednjo parfumerijo in v notranjost centra. Poskušali naj bi vstopiti v še eno od prodajaln, kjer pa niso uspeli prebiti kovinskih vrat. 

Izropali so prodajalno z mobilno telefonijo in jim povzročili za vsaj 50 tisoč evrov škode. Podatki z varnostnih kamer kažejo, da naj bi bili v prodajalni skoraj pol ure. 
 

Slovenija S Hrvaške in Italije vpadali k nam in ropali hiše

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:25 28. November 2017.

    Naj dodam da brez sodelovanja varnostne službe to nebi šlo.

  • 07:40 28. November 2017.

    Očitno imajo nekateri veliko časa, za povezovanje raznih filmov in fantazije, z navadnim prebojem kartonastih nakupovalnih centrov. Današnja hitra, montažna …

  • ode
    19:11 27. November 2017.

    Škoda denarja za alarm, povezan z varnostno službo - sedaj se bo verjetno našel. V par dneh bi morali policaji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.