Matoz prepričan v oprostilno sodbo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Franci Matoz, zagovornik Janeza Janše v zadevi Patria, pričakuje oprostilno sodbo.
Oglej si celoten članek

Kot je Matoz pojasnil v pogovoru za  Radio Ognjišče, bi bila vsakršna drugačna odločitev v posmeh pravni državi in temeljnim človekovim pravicam.

"V kolikor bi bilo sodišče nepristransko in strokovno, do te obravnave sploh ne bi prišlo, ampak bi obtožni predlog bil že ob sami vložitvi zavrnjen, ker je bil dokazno nepodprt in v opisu sploh ni pravega očitka kaznivega dejanja," je še dejal.

Ena največjih afer bi lahko že jutri dobila epilog. Pretekli teden so se namreč začele zaključne besede. Tožilec Andrej Ferlinc je za Janšo predlagal poleg denarne 24 mesecev zaporne kazni, za brigadirja Toneta Krkoviča 22 mesecev in prav toliko za direktorja Rotisa Ivana Črnkoviča.

Matoz je poudaril, da je obtožba z Janšo v celoti nedokazana. Jutri so na vrsti še zaključne besede preostalih zagovornikov in obtoženih, nato pa bo sledil še izrek sodbe.



Preberite še:

Pred dnevom D z vseh topov za Janšo

Pripravljajo shod za Janšo


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:11 2. Junij 2013.

    Janez vzami Matoza zraven!!!!!!!

  • 21:02 2. Junij 2013.

    Ej me je sram, da živim v državi ki jo vodijo oz. so jo vodili SDS= SS.<br />JJ pa je …

  • 18:33 2. Junij 2013.

    Izven meja Slovenije so dokazi potrdili, da je denar prišel v naše kraje. Kdo je bil pri koritu se tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.