"Mladi zapustimo Slovenijo"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S trebuhom za kruhom v boljšo prihodnost. Na Facebooku se je pojavila skupina Mladi zapustimo Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da na Facebooku obstaja skupina, ki poziva mlade Hrvate, naj zapustijo državo. V 20 dneh jo je všečkalo že več kot 10.000 uporabnikov.

Ravno včeraj je na Facebooku zaživela tudi skupina Mladi zapustimo Slovenijo. Kljub imenu skupina neposredno ne poziva k odhodu v tujino. Zapisali so, da je to "stran za vse mlade, ki iščejo boljše življenje v tujini".

Mnenja, zapisana na zidu skupine, so si različna: od tistih, ki menijo, da prihaja le še bolj katastrofalno stanje, vse do tistih, ki menijo, da bi z odhodom potisnili državo v še hujšo bedo. "Še hitro boste prišli nazaj," je zapisal eden od uporabnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:47 28. September 2012.

    Naša organiziranost :<br />- Nefleksibilen trg dela , ki mladim ne omogoča zaposlitve in uničuje podjetja (Avstrijski model je prava …

  • 09:29 27. September 2012.

    Odgovor imaš na dlani...

  • 20:11 26. September 2012.

    V Sloveniji je isto, kod drugod po svetu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.