Slovenija
17 ogledov

"Mladi zapustimo Slovenijo"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • chamil 20:03 26.september 2012.

    jadna je ta slovenija

  • Senior 20:11 26.september 2012.

    V Sloveniji je isto, kod drugod po svetu!

  • samo.jst 09:29 27.september 2012.

    Odgovor imaš na dlani...

  • Erika Brecelj 19:04 26.september 2012.

    Od mladih marsikdo misli kako je pa v tujini vse fino in fajn. Še zdaleč ne! Kdor ni nadstandarden v znanju/poklicu, ki ga namerava opravljati v tujini, ne bo dosegel ničesar. Pa še kljub nadstandardnosti mora imeti veliko sreče. Za ...prikaži več ženske se najde veliko priložnosti, ker še vedno velja, da se prek postelje marsikam pride. Dokler za moške je selekcija precej večja in prodreti kot povprečnež je sila težko. V Avstraliji npr. so zaradi priseljevalnega booma omejili številne ugodnosti, ki so pred tem veljale pri njih. Službo dobiti je brez vez in poznanstev ali ogromne sreče - nemogoče, saj se kriza pojavlja tudi pri njih in mnoga podjetja selijo zaradi cenejše delovne sile v Indijo. V razvitih državah z močnim standardom brez ogromno začetnega kapitala hitro pogoriš. Lažje je začeti v kakšnem eksotičnem a revnejšem kraju. Tam je pa ponavadi veliko kriminala, slab standard in mizerni zaslužki.

  • deželan 16:47 28.september 2012.

    Naša organiziranost :- Nefleksibilen trg dela , ki mladim ne omogoča zaposlitve in uničuje podjetja (Avstrijski model je prava rešitev)- Krediti za sedanje razkošje javnega sektorja in bonitetne pokojnine- denacionalizacijski dolg-odškodnine izbrisanim-državne banke brez denarja<br ...prikaži več />Vse to je naprteno mladi generaciji oz medgeneracijski nateg mladih svojih predhodnikov, ki kar ne prenehajo z uvajanjem pogubnih eksperimentov !Mladi , ki podpirajo dosedanje rešitve in rešitve ki jih zagovarja sindikat so le zavedeni z nerealnimi rešitvami starejših kolegov.V podjetjih naj bo podjetništvo ne sociala, to mora prevzeti država, mešanje tega vrstnega reda so le ostanki komunizma. »Bravo« politiki - politikantje in sindikati , res ste jim nadeli nahrbtnik in potem se še hvalite kako ste socialni ( seveda za sebe ) !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.