Slovenija
17 ogledov

"Mladi zapustimo Slovenijo"

Mladi zapustimo Slovenijo Facebook
S trebuhom za kruhom v boljšo prihodnost. Na Facebooku se je pojavila skupina Mladi zapustimo Slovenijo.

Včeraj smo poročali, da na Facebooku obstaja skupina, ki poziva mlade Hrvate, naj zapustijo državo. V 20 dneh jo je všečkalo že več kot 10.000 uporabnikov.

Ravno včeraj je na Facebooku zaživela tudi skupina Mladi zapustimo Slovenijo. Kljub imenu skupina neposredno ne poziva k odhodu v tujino. Zapisali so, da je to "stran za vse mlade, ki iščejo boljše življenje v tujini".

Mnenja, zapisana na zidu skupine, so si različna: od tistih, ki menijo, da prihaja le še bolj katastrofalno stanje, vse do tistih, ki menijo, da bi z odhodom potisnili državo v še hujšo bedo. "Še hitro boste prišli nazaj," je zapisal eden od uporabnikov.

Komentarjev 5
  • deželan 16:47 28.september 2012.

    Naša organiziranost :- Nefleksibilen trg dela , ki mladim ne omogoča zaposlitve in uničuje podjetja (Avstrijski model je prava rešitev)- Krediti za sedanje razkošje javnega sektorja in bonitetne pokojnine- denacionalizacijski dolg-odškodnine izbrisanim-državne banke brez denarja<br ...prikaži več />Vse to je naprteno mladi generaciji oz medgeneracijski nateg mladih svojih predhodnikov, ki kar ne prenehajo z uvajanjem pogubnih eksperimentov !Mladi , ki podpirajo dosedanje rešitve in rešitve ki jih zagovarja sindikat so le zavedeni z nerealnimi rešitvami starejših kolegov.V podjetjih naj bo podjetništvo ne sociala, to mora prevzeti država, mešanje tega vrstnega reda so le ostanki komunizma. »Bravo« politiki - politikantje in sindikati , res ste jim nadeli nahrbtnik in potem se še hvalite kako ste socialni ( seveda za sebe ) !

  • samo.jst 09:29 27.september 2012.

    Odgovor imaš na dlani...

  • Senior 20:11 26.september 2012.

    V Sloveniji je isto, kod drugod po svetu!