Močan pok v bližini Šarčeve hiše

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Izredni dogodek, preiskava še poteka.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Ljubljana (PU) so bili danes nekaj po polnoči obveščeni, da je v Šmarci pri Kamniku prišlo do eksplozije. Po do zdaj zbranih podatkih so ugotovili, da sta neznana storilca v vrata stanovanjske hiše odvrgla najverjetneje močnejšo petardo in jih poškodovala. Poškodovanih v dogodku pa ni bilo, so sporočili s PU Ljubljana.

Policisti v povezavi z dogodkom še zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine dogodka.

Urednik Požareporta Bojan Požar je na Twitterju zapisal, da naj bi po navedbah lokalnih virov šlo za bombno eksplozijo, ki je odjeknila na Habjanovi ulici, okoli 200 metrov stran od varovane hiše predsednika vlade Marjana Šarca in 20 metrov stran od vile Joca Pečečnika.

Slovenija Šarec: "Bolj kot nam mečejo polena pod noge, višje jih preskakujemo"

Slovenija Policija je lani skoraj milijon evrov zaslužila z gostinsko dejavnostjo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 17:49 28. Avgust 2019.

    Tako na pamet, ce vprasate Eugenijo se ve kdo je kriv...

  • 16:01 28. Avgust 2019.

    Je že prej vedu, za kaj dvigniti zid..

  • 15:39 28. Avgust 2019.

    pa koga boli k...., za blentavga kosovarja šarca in njegovo selo... tega klovna lahko že jutri nadomesti vsak drugi, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.