Srhljiva najdba na prizorišču požara

Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga Foto: GZ Bovec Požar hiše v kraju Žaga
Zagorel je stanovanjski objekt v kraju Žaga.
Oglej si celoten članek

Sredi minule noči je montažni stanovanjski objekt v kraju Žaga v občini Bovec, zajel požar, v katerem je življenje izgubil moški. Njegova identiteta še ni potrjena. Gasilci so požar pogasili, policija pa dogodek in vzrok smrti še preiskuje. Preiskava poteka v smeri suma kaznivega dejanja požiga, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Požar v jeseniški bolnišnici Požar v jeseniški bolnišnici: Neuradno naj bi požar zanetil bolnik

Policisti so bili o požaru stanovanjske hiše obveščeni nekaj pred polnočjo. Požar je pogasilo 44 prostovoljnih gasilcev iz treh društev, ki so po končanem gašenju na prizorišču postavili gasilsko stražo. Kmalu zatem so v stanovanjskem objektu našli zoglenelo moško truplo, njegovo identiteto pa pristojni še ugotavljajo.

Novogoriški kriminalisti in policisti v tem trenutku nadaljujejo s preiskavo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. V skladu z usmeritvami Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici tragičen primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja požiga, so navedli na PU Nova Gorica.

Slovenija Požar v jeseniški bolnišnici terjal dve žrtvi

Policija je o dogodku poleg tožilstva obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki bo odredil sodno obdukcijo. Opravili jo bodo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Več informacij bo znanih po zaključku preiskave, so še navedli na PU Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.