Na mejnih prehodih se čaka

Foto: Bralec Žurnala24
Foto: Bralec Žurnala24
Na gorenjski avtocesti je pred cestninsko postajo Hrušica proti Avstriji nastal dvokilometrski zastoj. Na mejnih prehodih s Hrvaško Gruškovje in Obrežje je čakalna doba pri vstopu 30 minut.
Oglej si celoten članek

Zaradi Strateškega foruma na Bledu bo danes in v ponedeljek občasno oviran promet zaradi vozil s prednostjo na relaciji Brnik - Podtabor - Bled ter v okolici Bleda in letališča Jožeta Pučnika, navajajo na prometno-informacijskem centru, piše na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Zaradi skal na cestišču je zaprta cesta Pesek - Oplotnica pri Cezlaku, na cesti Krka - Luče pa je promet oviran.

Zapore na cestninski postaji

Dars je popoldne začel postavljati zaporo na čelni cestninski postaji Log na primorskem avtocestnem kraku. V ponedeljek bo namreč stekla prva faza preureditve cestninske postaje, v okviru katere bodo odstranili betonske otoke, ki ločijo cestninske steze za vinjetna vozila. Te naj bi odstranili predvidoma do sredine septembra.

Zaradi del pa je zaprta polovica štajerske avtoceste med predorom Ločica in Cestninsko postajo Vransko v smeri Maribora, promet pa poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprta sta izvoz in uvoz priključka Vransko v smeri Maribora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.