Slovenija
19 ogledov

Na mejnih prehodih se čaka

Mejni prehod Gruškovje Bralec Žurnala24
Na gorenjski avtocesti je pred cestninsko postajo Hrušica proti Avstriji nastal dvokilometrski zastoj. Na mejnih prehodih s Hrvaško Gruškovje in Obrežje je čakalna doba pri vstopu 30 minut.

Zaradi Strateškega foruma na Bledu bo danes in v ponedeljek občasno oviran promet zaradi vozil s prednostjo na relaciji Brnik - Podtabor - Bled ter v okolici Bleda in letališča Jožeta Pučnika, navajajo na prometno-informacijskem centru, piše na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Zaradi skal na cestišču je zaprta cesta Pesek - Oplotnica pri Cezlaku, na cesti Krka - Luče pa je promet oviran.

Zapore na cestninski postaji

Dars je popoldne začel postavljati zaporo na čelni cestninski postaji Log na primorskem avtocestnem kraku. V ponedeljek bo namreč stekla prva faza preureditve cestninske postaje, v okviru katere bodo odstranili betonske otoke, ki ločijo cestninske steze za vinjetna vozila. Te naj bi odstranili predvidoma do sredine septembra.

Zaradi del pa je zaprta polovica štajerske avtoceste med predorom Ločica in Cestninsko postajo Vransko v smeri Maribora, promet pa poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprta sta izvoz in uvoz priključka Vransko v smeri Maribora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.