Na prireditvi nanjo padlo drevo. Niso ji mogli več pomagati.

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Še živo so sicer odpeljali v bolnišnico, a zaradi prehudih poškodb je umrla.
Oglej si celoten članek

Na prireditvi v Šempetru pri Gorici je včeraj na starejšo žensko padlo drevo in jo hudo poškodovalo. Odpeljali so jo v šempetrsko bolnišnico, vendar so policisti danes izvedeli, da je umrla, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Martinovanje, ki se ga je udeležila 73-letna ženska, je bilo organizirano na Trgu Ivana Roba pred tamkajšnjo cerkvijo. Na žensko je proti večeru padla stara, približno deset metrov visoka lipa, ki je bila pri tleh trhla. Drevo se je prelomilo in zrušilo samo od sebe. Na prireditvi je bilo tedaj še nekaj deset ljudi.

Reševalci so hudo poškodovano žensko, ki je bila ob njihovem prihodu v nezavesti oz. je bila neodzivna, prepeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Vendar so zdravniki danes zjutraj policijo obvestili, da je zaradi hudih poškodb umrla. Policisti iz Nove Gorice bodo ugotovljena dejstva sporočili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na avtocesti! Izstopil iz vozila, ker je želel rešiti psa, nastradal pa sam Velika tragedija Policist spregledal enoletnika, ni mu bilo pomoči

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.