Slovenija
8794 ogledov

Na prireditvi nanjo padlo drevo. Niso ji mogli več pomagati.

rešilec Saša Despot
Še živo so sicer odpeljali v bolnišnico, a zaradi prehudih poškodb je umrla.

Na prireditvi v Šempetru pri Gorici je včeraj na starejšo žensko padlo drevo in jo hudo poškodovalo. Odpeljali so jo v šempetrsko bolnišnico, vendar so policisti danes izvedeli, da je umrla, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Martinovanje, ki se ga je udeležila 73-letna ženska, je bilo organizirano na Trgu Ivana Roba pred tamkajšnjo cerkvijo. Na žensko je proti večeru padla stara, približno deset metrov visoka lipa, ki je bila pri tleh trhla. Drevo se je prelomilo in zrušilo samo od sebe. Na prireditvi je bilo tedaj še nekaj deset ljudi.

Reševalci so hudo poškodovano žensko, ki je bila ob njihovem prihodu v nezavesti oz. je bila neodzivna, prepeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Vendar so zdravniki danes zjutraj policijo obvestili, da je zaradi hudih poškodb umrla. Policisti iz Nove Gorice bodo ugotovljena dejstva sporočili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

nesreča Na avtocesti! Slovenija Izstopil iz vozila, ker je želel rešiti psa, nastradal pa sam Romunska policija Velika tragedija Svet Policist spregledal enoletnika, ni mu bilo pomoči

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.