Na Vrhniki odjeknili dve eksploziji, nad mestom gost, bel dim

Foto: Žurnal24 (bralka) Eksplozija na Vrhniki Foto: Žurnal24 (bralka) Eksplozija na Vrhniki Foto: Žurnal24 (bralka) Eksplozija na Vrhniki
Po neuradnih informacijah naj bi do eksplozije prišlo v podjetju Hamex. Na terenu so tudi že gasilci.
Oglej si celoten članek

Na Vrhniki je v enem izmed podjetij danes okoli 11.30 ure prišlo do eksplozije. Na kraju so tudi gasilci, ki gasijo nastali požar.

Kot nam je sporočil bralec, naj bi se slišali dve eksploziji, nad Vrhniko pa se sedaj vije gosti dim.  Po neuradnih informacijah naj bi do eksplozije prišlo v podjetju za izdelavo ognjemetov Hamex.

 

Na Policijski upravi Ljubljana so sicer pojasnili, da so bili okoli 11.30 ure obveščeni o eksploziji v podjetju na območju Vrhnike. Več informacij trenutno še ne morejo podati, saj še vedno potekajo prvi varnostni ukrepi.

Medtem pa pozivajo vse voznike v okolici, naj so med vožnjo zbrani in osredotočeni na cesto. Voznikom na regionalnih in lokalnih cestah na Vrhniki pa sporočajo, naj omogočijo gasilcem hitro in varno pot mimo. 

Slovenija Noro, kaj je na avtocesti počel mrtvo pijan voznik tovornjaka Slovenija "Renata" ogoljufala ogromno moških, prijavili so jo le štirje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:59 17. Februar 2023.

    Dodatek za nevarnost pripada zdravnikom in sodnikom

  • 12:28 17. Februar 2023.

    A še kdo zdaj misli, da imajo gasilci previsoke plače?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.