Najboljša šala o novi vladi

Foto: Saša Despot vlada RS
Na Twitterju smo zasledili zabaven zapis o novi vladi.
Oglej si celoten članek

Najprej predsednik vlade Miro Cerar preda posle Marjanu Šarcu, potem gre na ministrstvo za zunanje zadeve prevzet posle od Karla Erjavca. Erjavec preda posle Cerarju in gre na ministrstvo za obrambo prevzet posle od Andreje Katič. Katičeva preda posle Erjavcu in gre na ministrstvo za pravosodje prevzet posle od Gorana Klemenčiča. Klemenčič gre ven, je zapisal uporabnik Darko Bulat.

Pozabil pa je še na eno primopredajo, na katero je spomnil Zvone Černač: Minister Zdravko Počivalšek je posle predal sam sebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 11:40 17. September 2018.

    Nad Slovenijo in državljane Slovenije je padel mrak. Državljane Slovenije in EU bi moralo biti strah pred totalitarističnim režimom, kakršen …

  • 20:43 15. September 2018.

    Slovenska domobranska stranka se pač ne more sprijazniti z dodelitvijo mandatarja g.Šarcu ,saj je bilo že dogovorjeno s PRECEDNIKOM Pahorjem …

  • 15:01 15. September 2018.

    Vlada je kakršna je. Čas je da začne delati in da pokaže kaj je sposobna. Podtikanja opozicije , pa najbolje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.