Slovenija
12490 ogledov

Najboljša šala o novi vladi

vlada RS Saša Despot
Na Twitterju smo zasledili zabaven zapis o novi vladi.

Najprej predsednik vlade Miro Cerar preda posle Marjanu Šarcu, potem gre na ministrstvo za zunanje zadeve prevzet posle od Karla Erjavca. Erjavec preda posle Cerarju in gre na ministrstvo za obrambo prevzet posle od Andreje Katič. Katičeva preda posle Erjavcu in gre na ministrstvo za pravosodje prevzet posle od Gorana Klemenčiča. Klemenčič gre ven, je zapisal uporabnik Darko Bulat.

Pozabil pa je še na eno primopredajo, na katero je spomnil Zvone Černač: Minister Zdravko Počivalšek je posle predal sam sebi.

Komentarjev 16
  • boogin1 11:40 17.september 2018.

    Nad Slovenijo in državljane Slovenije je padel mrak. Državljane Slovenije in EU bi moralo biti strah pred totalitarističnim režimom, kakršen vlada v Sloveniji. Vsi napredni, svobodni in domoljubni državljani bi se morali takim totalitaristično ekstremističnim izpadom in napadom, odločno upreti. ...prikaži več . Skrajne leve stranke so imele eden in edini program in to je biti proti janezu Janši. Kar tekmovale so med seboj in še tekmuje, katera bolana leva stranka bo bolj delovala ptori slovenskim državljanom.

  • Avatar Leon
    Leon 20:43 15.september 2018.

    Slovenska domobranska stranka se pač ne more sprijazniti z dodelitvijo mandatarja g.Šarcu ,saj je bilo že dogovorjeno s PRECEDNIKOM Pahorjem ,da bo Ivan sedel na premierski stolček . Jok in stok .............

  • Lavdan 15:01 15.september 2018.

    Vlada je kakršna je. Čas je da začne delati in da pokaže kaj je sposobna. Podtikanja opozicije , pa najbolje da ignorira in z njimi ne izgublja dragocenega časa.