Slovenija
12490 ogledov

Najboljša šala o novi vladi

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz 10:18 15.september 2018.

    Toliko pesimističnih napovedi, kot jih je deležen Šarec, še nikoli ni bilo. Vse to je le, maščevanje. razočaranje in neuspeh tistih, ki jim ni uspelo , kar so načrtovali zase. Sam verjamem, da bo to dobra vlada in da bo ...prikaži večin da bo v nasprotju prejšnjih, tudi kaj koristnega storila za nas. Logar je npr. komentiral, da ni Šarec nič obljubil in da mu zato tudi narediti ni potrebno nič, kakšen primitiven komentar.

    • umetnik123 12:16 15.september 2018.

      Bravo Tomaž !!! Se absolutno strinjam, dajmo jim možnost, ker slabše od vlad Pahorja in Janše ne more biti. Je pa res, da poraz boli !!!

    • mp5 20:05 15.september 2018.

      tomaz kolk akauntov maš, da majo (samo) tvoji posti tko nabildano podporo? Pa še nasvet, prijav se na kakšen literarni natečaj s svojimi odami, sej vidš kolk te bralci obožujejo ;-)

    • tomaz 20:38 15.september 2018.

      mp5...zagotavljam ti, da ne potrebujem več kot en nick, nisem v nobeni stranki in mi nihče ne sugerira kaj moram početi, za razliko od nekaterih, ki to morajo početi. Napišem pa tako , kot je moje mnenje, ki ga lahko ...prikaži večga lahko nekdo sprejme ali pa ne. Res mi gre pa malo na živce to, da morajo nekateri že v naprej zbombardirati vse, še predno se je kaj začelo. In to počno tisti, ki v preteklih vladah niso opravili svoje naloge, danes se imajo paza vsevedce, jasnovidce in strokovnjake.

  • Lavdan 15:01 15.september 2018.

    Vlada je kakršna je. Čas je da začne delati in da pokaže kaj je sposobna. Podtikanja opozicije , pa najbolje da ignorira in z njimi ne izgublja dragocenega časa.

    • boogin1 11:54 17.september 2018.

      Poješ gracije o komunajzarskih vladah do sedaj. Rezultat: vsi upokojenci imajo najmanj 1000 EUR, minimalne plače nima nihče, začni se učiti Swahili, ki bo kmalu uradni jezik, mi v realnem sektorju ne čutimo nobene gospodarske lasti. Veseliš se nad davki, ...prikaži več ki ti jih pripravlja vlada, bolna skrajna levice bi šla v nacionalizacijo,... v vladi so komedijanti, tretjerazredne igralke in neizvoljeni ministri,...

  • Avatar Leon
    Leon 20:43 15.september 2018.

    Slovenska domobranska stranka se pač ne more sprijazniti z dodelitvijo mandatarja g.Šarcu ,saj je bilo že dogovorjeno s PRECEDNIKOM Pahorjem ,da bo Ivan sedel na premierski stolček . Jok in stok .............

  • boogin1 11:40 17.september 2018.

    Nad Slovenijo in državljane Slovenije je padel mrak. Državljane Slovenije in EU bi moralo biti strah pred totalitarističnim režimom, kakršen vlada v Sloveniji. Vsi napredni, svobodni in domoljubni državljani bi se morali takim totalitaristično ekstremističnim izpadom in napadom, odločno upreti. ...prikaži več . Skrajne leve stranke so imele eden in edini program in to je biti proti janezu Janši. Kar tekmovale so med seboj in še tekmuje, katera bolana leva stranka bo bolj delovala ptori slovenskim državljanom.

  • Avatar oreel
    oreel 13:14 15.september 2018.

    Da bi se poslanke in poslanci malce sprostili bi moral Šarec obvezno uvesti malce humorja in malo fizične telovadbe na urnik vsak dan, bi vsi bolje in lažje delali

  • dd 09:57 15.september 2018.

    Koliko časa bodo trajale te humoreske? Mogoče pa se konča z dramo?

    • tomaz 12:47 15.september 2018.

      humoreske ???...spusti se na realna tla. Cel prejšnji mandat je SDS s svojimi pomočniki "rušil vlado", enako namerava tudi sedaj, kar potrjujejo njihovi nastopi in dejanja, po logiki "če nisem jaz na vladi, tudi drugemu ne pustim". V njihovih medijih ...prikaži večvih medijih to počnejo načrtno, vsem ostalim očitajo pa prav tisto, kar sami vseskozi počnejo. To je potrebno zajeziti in Šarec to že uspešno po kapljicah realizira, ker jim na "pravokacije" ne odgovarja, niti ne komentira.

  • res.no 10:16 15.september 2018.

    tukaj en komentator( mislim da @tomaž na žurnalu vztrajno pravi,da jim je treba dati šanso, ker še niso bili na oblasti, ker so novi, ker jih še ni bilo... no zgoraj naj si partkrat prebere tole,da bo razumel in dojel,da ...prikaži več ni v resnici nič kaj novega, samo presedli so se med seboj. In par novim prijateljčkom zrihtali službo. (tisti razlike ne bodo naredili). Pa poleg ministrov dodamo še selitve državnih sekterarjev iz funkcij v prejšni vladi. Potem še bolj ugotoviš, da se samo vsi presedajo.

    • tomaz 10:23 15.september 2018.

      res.no...saj tudi Cerarjeva ekipa ni bila tako slaba, če ji nebi vseskozi v opoziciji metali polena pod noge, bi bila še boljša. Saj rezultati kažejo trende navzgor. Cerar je narobe delal le to, ker se je spuščal v polemike z ...prikaži večl v polemike z opozicijo, pri Šarcu tega ne bo. Do sedaj je dokazal, da se ne ozira na to, kaj mu kdo pod noge meče, on bo peljal naprej, opozicija se bo pa lahko pogovarjala le sama s sabo.

    • tomaz 10:53 15.september 2018.

      pa še to res.no...če bi ukinili prenose sej bi bile razprave v parlamentu bolj konstruktivne in vsebinske, tako so pa to le nastopi pred kamero, saj si sam lahko opazil, opravil nastop, potem pa frk iz dvorane....

    • res.no 19:28 15.september 2018.

      a da bi bili boljši - saj so v predvolilni kampaniji povedali,da so se sami kregali med seboj - torej kdo jim je metal polena pod noge??? če priznavajo,da so se sami kregali med seboj. ne bit tako naivni - ...prikaži več- in za namene stolčkov in dnarja so zdaj spet skupaj. To je norčevanje iz folka, pa ni vazno kdo to naredi.

    • optimist11 20:37 15.september 2018.

      Šarec bi vsekakor nastavil nove obraze. Ampak volilci mu tega niso dovolili. Naredil je največ , kar se iz tega da. Menim pa, da se z njim ne bodo igrali - jih bo postavil na pravo mesto.(leve in desne)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.