Nameravate na obalo? To pravijo vremenoslovci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Primorskem skoraj pomladne temperature.
Oglej si celoten članek

Ponoči bo pretežno jasno, po nižinah v notranjosti bo nastajala megla. Jutranje temperature bodo od -7 do -2, ob morju okoli 0 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V nedeljo bo precej jasno, po nižinah bo zjutraj in dopoldne marsikje megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem od 8 do 12 stopinj Celzija.

Slovenija Nenavadna zima: Spet prihaja velika sprememba vremena

Obeti: V ponedeljek in torek bo na Primorskem pretežno jasno, drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla.

Vremenska slika: Nad Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Od severa doteka k nam v višinah suh in razmeroma topel, v nižjih zračnih plasteh pa od jugovzhoda nekoliko bolj vlažen zrak.

Vreme Srednjeročna napoved: To nas čaka po 15. januarju

Napoved za sosednje pokrajine: Pretežno jasno bo, ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.