Namesto Božička v hiše vstopali vlomilci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ljubljanski policisti so na božični dan obravnavali enajst vlomov v objekte.
Oglej si celoten članek

Nepridipravi so vlomili v sedem hiš, tri stanovanja in eno klet. Iz slednje so odtujili strešni kovček z nosilci, dve kolesi, štiri pare smuči s smučarskimi palicami, kolesarsko čelado, glasbeni stolp znamke Sony, igralno konzolo Playstation 4, VR očala Sony, kontroler za PS 4. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov. 

Neznanci so skozi atrij vlomili v hišo v Dragomeru. Iz notranjosti so odtujili predvsem denar. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov. 

Neznanci so vlomili tudi v stavbo na Opekarski cesti v Ljubljani, kamor so vlomili skozi okno. Iz notranjosti so odtujili več kosov nakita. Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov. 

Policiste so okoli 20. ure obvestili tudi o vlomu v stanovanje v Polju, kamor so neznanci vlomili skozi balkonska vrata. Iz notranjosti so odtujili denar, nakit in tablični računalnik Samsung. Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov.

Slovenija Policija išče lastnike ukradenih predmetov

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.