Slovenija > Črna kronika
1995 ogledov

Namesto Božička v hiše vstopali vlomilci

Vlomilec Profimedias
Ljubljanski policisti so na božični dan obravnavali enajst vlomov v objekte.

Nepridipravi so vlomili v sedem hiš, tri stanovanja in eno klet. Iz slednje so odtujili strešni kovček z nosilci, dve kolesi, štiri pare smuči s smučarskimi palicami, kolesarsko čelado, glasbeni stolp znamke Sony, igralno konzolo Playstation 4, VR očala Sony, kontroler za PS 4. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov. 

Neznanci so skozi atrij vlomili v hišo v Dragomeru. Iz notranjosti so odtujili predvsem denar. Lastnika so oškodovali za nekaj tisoč evrov. 

Neznanci so vlomili tudi v stavbo na Opekarski cesti v Ljubljani, kamor so vlomili skozi okno. Iz notranjosti so odtujili več kosov nakita. Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov. 

Policiste so okoli 20. ure obvestili tudi o vlomu v stanovanje v Polju, kamor so neznanci vlomili skozi balkonska vrata. Iz notranjosti so odtujili denar, nakit in tablični računalnik Samsung. Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov.

Ukraden nakit Slovenija Policija išče lastnike ukradenih predmetov

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.