Napad na varnostnika v središču Ljubljane

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policija zaradi napada na varnostnika v središču Ljubljane išče moškega, starega od 30 do 35 let, visokega 180 centimetrov, suhe postave, črnih kratkih las.
Oglej si celoten članek

Svet Ženska z nožem napadla 14 otrok

Ljubljanski policisti iščejo moškega, ki je v soboto v trgovini na Trgu republike v Ljubljani napadel varnostnika. Ko sta ga varnostnika zalotila pri tatvini, je enega udaril in zbežal, nato pa se vrnil z nožem in poškodoval drugega varnostnika.

Nezaslišano Predsednik Olimpije tarča napada v Ljudskem vrtu

Po do sedaj zbranih podatkih je jasno, da sta varnostnika pri tatvini zalotila neznanega moškega in ga pri izhodu pozvala, da vrne odtujene predmete, kar je tudi storil. Ko sta mu povedala, da bosta o dogodku obvestila policijo, pa je storilec enega od njiju udaril ter zbežal. Kmalu zatem se je vrnil in drugega varnostnika lažje poškodoval z nožem ter ponovno zbežal.

Večni derbi V napadu navijačev poškodovan policist

Policija išče moškega, starega od 30 do 35 let, visokega 180 centimetrov, suhe postave, črnih kratkih las. Oblečen je bil v sive jeans hlače, temno modro bundo, obut v črne športne čevlje, nosil je nahrbtnik sive ali temno zelene barve, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Video Boksar po porazu napadel svojega trenerja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.