Šport
672 ogledov

Boksar po porazu napadel svojega trenerja

Levan Shonia Reševalni pas/Twitter
Boksar Levan Shonia je dokazal, da ne zna prenesti poraza. Dvoboj proti Spasi Genovu je po sodniški odločitvi izgubil, svoj bes pa je sprostil nad svojim trenerjem.

Iz Bolgarije nam prihajajo nevsakdanje scene. Gruzijski boksar, ki nastopa za Ukrajino, Levan Shonia, je po svojem porazu ponorel ter napadel svojega trenerja,

anthony yigit Grozljivo Šport Ob tem se še Dragić skrije

Shonia je po sodniški odločitvi izgubil dvoboj proti domačinu Spasu Genovu, kar pa Gruzijcu ni bilo niti najmanj všeč. Ko se je sodnik pripravljal, da Bolgara razglasi za zmagovalca, je razburjeni Shonia krenil v nov obračun s Genovim.

V ring je je skočil tudi Shoniin trener, da bi ga vsaj malo umiril, ko pa mu to ni uspelo, je zapustil ring. Shonia se je v tem času le nekoliko umiril ter se odpravil v svoj kot, kjer ga je trener malce udaril po roki, Shonia pa je eksplodiral . Obrnil se je ter trenerja udaril v glavo.

Boks Video Šport Dovolj mi je batin! Boksar sredi dvoboja pobegnil iz ringa.

Shonia je svojemu trenerju namenil še nekaj uadrcev, a se jim je ta uspel izogniti. Celotno situacijo je na koncu moral umiriti sodnik dvoboja.

Borba med Shonio in Genovim je sicer bil eden izmed uvodnih dvobojev pred glavnim spopadom večera, v katerem je domačin Kubrat Pulev premagal Hughieja Furyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice