Šport
4340 ogledov

Dovolj mi je batin! Boksar sredi dvoboja pobegnil iz ringa.

Boks Reševalni pas/Twitter
Mladi britanski boksar Kaywann Sistrunk je na originalen način ugotovil, da boks ni za njega. Sredi dvoboja, v katerem se je večkrat znašel na tleh, se je odločil pobegniti iz ringa in obupati nad boksom.

Nič čudnega ni, če ljudje v svojem življenju počnejo nekaj, v čemer ne uživajo ter zato preprosto odnehajo od tega in se lotijo česa novega. Takšen primer je tudi nladi britanski boksar Kaywann Sistrunk.

On se je pred nekaj dnevi, sredi dvoboja proti Sevelleu Hasanu, odločil, da boks pravzaprav ni za njega ter je v tretji rundi, potem ko se je znova znašel na tleh, ugotovil, da noče več prejemati udarcev in je preprosto zapustil ring.

Po padcu na tla se je mladi Britanec vstal, jezno izpljunil ščitnik za zobe ter zakorakal iz ringa, pri tem pa jezno gestikuliral z rokami.

Sodeč po tej sceni iz tretje runde dvoboja lahko sklepamo, da ima Sistrunk dovolj boksa za to življenje.

Kljub temu, da je v svoji karieri pretrpel zgolj en poraz, je bil za Sistrunka Hasan očitno premočan nasprotnik, ki ga je obenem prisilil, da je obupal nad boksom.

Komentarjev 3
  • mph 09:42 30.september 2018.

    Ah, lahko bi vsaj simuliral, da se ne more pobrat več iz tal, bi ga odnesli na nosilih, čast bi bila rešena ....

  • jaki 07:44 30.september 2018.

    ...se je vstal... dragi fant, vaši "prosti spisi" so na nivoju osnovnošolca. Slovenski jezik je zelo lep, pa vendar za vas le malce pretežak!

  • porko2 07:41 30.september 2018.

    Pameten mladenič.

Sorodne novice