Šport
2417 ogledov

Svetovni prvak obžaluje hud incident med prenosom v živo

Deontay Wilder
Boksarski šampion je med televizijskim prenosom v živo poškodoval maskoto.

Deontay Wilder, svetovni prvak težke kategorije po verziji WBC, je med televizijskim prenosom v živo sledil navodilom voditelja in z uničujočim udarcem "pokosil" studijsko maskoto.

Deontay Wilder Zlomljena čeljust Šport Svetovni prvak udaril maskoto, ki je pristala v bolnišnici

Boksarski šampion, ki se pripravlja na težko pričakovani dvoboj z Britancem Tysonom Furyjem, je z udarcem močno pretiraval in moškemu v kostumu prizadejal resne poškodbe. Med drugim naj bi mu zlomil čeljust. Wilder se je kasneje branil, češ da ni vedel, da je v kostumu pravi človek.

Boksar se je za incident opravičil na družbenih omrežjih, kjer je zanikal, da ni vedel, da se v maskoti skriva človek. "Vsi naslovi, da nisem vedel, da gre za pravega človeka, so samo vaba za klike. Dajte no! Pokažite malo spoštovanja," se je jezil neporaženi boksar, ki še vedno ni prepričan, ali so navedbe o poškodbah resnične.

"Iskreno se opravičujemo pogumnemu možu, ki sem ga poškodoval (če to drži). Zelo spoštujem njega, njegov pogum in pripravljenost za sodelovanje. Če to drži, potem bi ga rad osebno povabil na moj dvoboj, ki bo 1. decembra," je zapisal Wilder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice