Šport
2306 ogledov

Svetovni prvak udaril maskoto, ki je pristala v bolnišnici

Deontay Wilder Reševalni pas/Twitter
Ljubitelji boksa že nestrpno pričakujejo dvoboj med Deontayem Wilderjem in Tysonom Furyjem. Slednja se v zadnjem času ukvarjata predvsem s promocijo borbe. Ne manjka trash-talka, pogosta pa so tudi gostovanja v različnih oddajah. Na eni izmed teh pa je prišlo do nevsakdanjega incidenta.

Ameriški boksar Deontay Wilder je najverjetnejši naslednji izzivalec Anthonyja Joshue. Supertežkokategornik pa še prej 1. decembra brani svoj WBC pas svetovnega prvaka proti Tysonu Furyju.

Kljub možnemu presenečenju Wilder velja za velikega favorita tega dvoboja, kar pomeni da naj bi navdušenci nad boksom kmalu imeli priložnost videti dolgo pričakovan dvoboj med Wilderjem in Joshuo, ki bo hkrati dvoboj za združitev vseh pasov svetovnega prvaka.

V pričakovanju dvoboja med Wilderjem in Furyjem pa se dosti poudarka daje promociji borbe. Nedavno sta se borca srečala ena na ena v oddaji na BT Sportu.

Wilder je nato gostoval tudi v  oddaji pod okriljem Nación ESPN, kjer je bila poleg njega in voditelja prisotna tudi maskota. Wilder jo je tekom oddaje z vso silo udaril, tako da se je človek oblečen v maskoto zrušil po tleh.

Udarec je bil celo tako močan, da je nesrečnik končal v bolnišnici z zlomljeno čeljustjo. Wilder je kasneje izjavil, da ni vedel, da je znotraj maskote človek.

Ko je imel zadosti maskote, se je Wilder nato lotil lutke za udarjanje, kjer se je pretvarjal, da je to Tyson Fury.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchas Gracias @nacionespn Word is bond. #BombZquad #WilderFury

A post shared by Deontay Wilder (@bronzebomber) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.