Nedelja: dve hudi nesreči na slovenskih cestah

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
Voznik umrl na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Kot sporočajo s policijske uprave Koper, se je danes okoli 13.30 na cesti Topolc - Ribnica zgodila huda nesreča. 

"Policisti so na kraju ugotovili, da je 26-letni moški z motornim kolesom zapeljal s ceste in padel. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju, medtem ko se je njegova 26-letna sopotnica hudo telesno poškodovala," so sporočili. 

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo vse očividce, ki bi karkoli vedeli o nesreči, da to sporočijo na št. 113 ali 080 1200.

Cesta je bila zaradi ogleda zaprta.

KRONIKA Ponoči razbijal in vrgel barvo v fasado hiše Slovenija Vlak povozil človeka, priti je moral nadomestni strojevodja

Padec z motorjem v občini Slovenska Bistrica

Ob 15.16 pa se je po poročanju Uprave RS za reševanje v naselju Cezlak v občini Slovenska Bistrica pri padcu z motorjem poškodoval motorist. "Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, očistili vozišče in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe. V nadaljnjo oskrbo v UKC Maribor pa je poškodovanca prepeljal helikopter SV skupaj z dežurno ekipo HNMP," so sporočili.

Gasilci so zavarovali mesto pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu osebe do helikopterja.

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.