Slovenija > Črna kronika
21012 ogledov

Nedelja: dve hudi nesreči na slovenskih cestah

Rešilec A. Š.
Voznik umrl na kraju nesreče.

Kot sporočajo s policijske uprave Koper, se je danes okoli 13.30 na cesti Topolc - Ribnica zgodila huda nesreča. 

"Policisti so na kraju ugotovili, da je 26-letni moški z motornim kolesom zapeljal s ceste in padel. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju, medtem ko se je njegova 26-letna sopotnica hudo telesno poškodovala," so sporočili. 

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo vse očividce, ki bi karkoli vedeli o nesreči, da to sporočijo na št. 113 ali 080 1200.

Cesta je bila zaradi ogleda zaprta.

razbito vetrobransko steklo KRONIKA Gorenjska Ponoči razbijal in vrgel barvo v fasado hiše prihod novega Stadlerjevega vlaka Slovenija Vlak povozil človeka, priti je moral nadomestni strojevodja

Padec z motorjem v občini Slovenska Bistrica

Ob 15.16 pa se je po poročanju Uprave RS za reševanje v naselju Cezlak v občini Slovenska Bistrica pri padcu z motorjem poškodoval motorist. "Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, očistili vozišče in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe. V nadaljnjo oskrbo v UKC Maribor pa je poškodovanca prepeljal helikopter SV skupaj z dežurno ekipo HNMP," so sporočili.

Gasilci so zavarovali mesto pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu osebe do helikopterja.

Fotografija je simbolična.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.