Razgaljeni hodili po Izoli, tako se je končalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dolenjcu, ki ni upošteval ukazov policistov, napisali plačilni nalog.
Oglej si celoten članek

S policijske postaje Koper poročajo o incidentu, ki se je zgodil v Izoli. Okoli pol ene popoldne je po mestu hodila skupina razgaljenih oseb. Kot so nam pojasnii na policijski upravi, so skušli vstopiti tudi v eno od trgovin, ki ne sprejema razgaljenih strank.

Varnostnik v trgovini jih je na to opozoril, vendar ga niso upoštevali, zato je poklical policijo. Policisti so na kraju identificirali osem Dolenjcev, enemu od njih, ki ni upošteval ukazov policistov, so izdali tudi plačilni nalog, so sporočili s PU Koper. 

Ne v v trgovinah, ki lahko določijo svoja pravila, tudi sicer je po Izoli prepovedano hoditi razgaljen. Glede na odlok občine Izola se je po javnih površinah prepovedano gibati v kopalkah, brez oblačil ali dela oblačil nad pasom ali pod njim. Prepoved ne velja na območjih kopalnih voda ter v primeru športnih, kulturnih ali drugih primerljivih dejavnosti, ki zahtevajo tak način oblačenja (tekmovanja, treningi, nastopi). Globa v primeru kršitve znaša 200 evrov. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 07:37 27. Julij 2023.

    A policaji imajo zdaj navodila da se ciganom reče prebivalci Dolenjske?

  • 21:43 26. Julij 2023.

    Mene bi v izoli bolj kot brez majice hodeci okoli skrbelo dvojno preprodajanje zemljisc v skodo obcine in albanska nekvaliteta …

  • 21:18 26. Julij 2023.

    Avtohtona skupina iz Dolenjske mal bolj temne polti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.