Neverjetno: na zasneženi avtocesti ustavila avtomobil in ...

Foto: Twitter/Reševalni pas
Foto: Twitter/Reševalni pas
Novo, skrajno nevarno početje na slovenski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim smo že poročali o nevarnem početju voznika, ki je v predoru Šentvid ustavil svoje vozilo kar na uvozu in se lotil čiščenja svojega jeklenega konjička. S primerom je že seznanjena Policija, ki je izvedla ustrezne prekrškovne ukrepe.

Tokrat pa organizacija Reševalni Pas opozarja na novo, skrajno nevarno početje na slovenskih avtocestah. Zanj je poskrbela dvojica, ki si je očitno zaželela malce zimske idile. Avto sta ustavila kar na odstavnem pasu, pri tem pustila odprta vrata, ženska se je nastavljala fotoaparatu mobilnega telefona, medtem ko je moški pritiskal na ekran telefona. Vse za dobro sliko in všečke, kajne?

Kot so pojasnili v organizaciji Reševalni Pas, je fotografija nastala ta teden na slovenski avtocesti, in sicer v okolici Celja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:21 18. Januar 2023.

    Audi ! Zakaj me to ne preseneča !

  • 16:20 18. Januar 2023.

    Ko bo nesreča, bo prepozno. Takšne idiote je treba udarit po žepu, da jim te in podobne neumnosti ne bodo …

  • 10:14 18. Januar 2023.

    Dokler ne bo kazni vsaj 1000 €, za takšna in podobna dejanja ter odvzem vozniškega, se bodo takšna dejanja ponavljala, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.