Nič več delovnih sobot na Gursu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Geodetska uprava RS (Gurs) je po tem, ko je ustavno sodišče razveljavilo zakon o davku na nepremičnine, prenehala vse aktivnosti za izračun davka. Kljub temu lastnike poziva, naj podatke o nepremičninah uredijo.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili z Gursa, brezplačno telefonsko številko in sistem naročanja ter delo ob sobotah ukinjajo zaradi manjšega obiska in upadanja števila klicev na brezplačni telefonski številki.

Uredite v času uradnih ur!

Vse lastnike, ki nimajo usklajenih podatkov, pozivajo, naj podatke uredijo v času uradnih ur na območnih geodetskih upravah in v pisarnah. "Geodetske evidence se urejajo stalno, ne samo do 30. aprila, ki je bil kot časovni presek določen v zakonu o davku na nepremičnine," sporočajo z Gursa.

Geodetska uprava bo vpoglede v podatke o nepremičninah in izpis zbirnih podatkov o nepremičninah uredila skladno z odločitvijo ustavnega sodišča, spremembe pa bodo v spletni aplikaciji vidne naslednji dan po spremembi podatkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.