Poskus uboja v Celju

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
V torek nekaj po 19. uri so bili celjski policisti obveščeni o pretepu več oseb.
Oglej si celoten članek

Do kršitve javnega reda in miru je prišlo na Ljubljanski cesti v Celju. V prepiru in pretepu je bilo udeleženih več oseb.

Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo v prepiru in pretepu udeleženih več oseb. 31-letni moški, državljan Kosova, ki ima začasno bivališče v Sloveniji, je napadel in z ostrim predmetom poškodoval 28-letnega moškega, tudi državljana Kosova. 31-letni napadalec je 28-letnika hudo telesno poškodoval.

Poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer ostaja na zdravljenju. Po podatkih policije ni v življenjski nevarnosti.

Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja. Preiskava se nadaljuje. Policisti in kriminalisti nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil v zvezi z motivom in druga preiskovalna dejanja glede kaznivega dejanja poskusa uboja in kaznivega dejanja nasilništva. 

Za celjske policiste je to že peti takšen primer v tem mesecu. V začetku so meseca so v zgolj tednu dni obravnavali štiri tovrstna dejanja. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:46 19. Januar 2022.

    Upam, da sledi plačilo vseh stroškov posredovanja, deportacija in prepoved vrnitve v Sloveniji za vsaj 10 let.

  • 10:43 19. Januar 2022.

    "Šlaščičarji" so si skočili v lase glede prodaje "štaubcukra"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.